Het Duitse Magix heeft afgelopen week een interessante overname gedaan. Het bedrijf koopt de Creative Software divisie van Sony. Deze divisie is onder anderen verantwoordelijk voor het bekende Vegas pro.

Naast Vegas Pro krijgt Magix met deze overname ook Movie Studio, Sound Forge Pro en Acid Pro in handen. Sony behoudt alleen de CS Catalyst Browse en Catalyst Production Suite, die beiden zijn gericht op de professionele mediaproductiebedrijven.

Het lijkt erop dat Magix de productlijnen gewoon zal voortzetten. Zo kondigt Magix meteen al nieuwe edities aan van Vegas Pro en Movie Studio, welke rond de herfst zullen verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.