Arjan Olsder
Arjan Olsder

Lenovo introduceert de Moto E en Moto G Play

Lenovo introduceerde gisteren twee nieuwe smartphones. De Moto E en de Moto G Play. Die laatste is de derde smartphone uit de nieuwe G serie die bestaat uit de Moto G4 en de Moto G4 plus.

Lenovo Moto E

De nieuwe Lenovo Moto E is alweer de derde generatie in de serie. Het 5 inch display heeft een 720p resolutie. Het display is beschermd met Gorilla Glass 3. De Lenovo Moto E draait op Android 6.0.1. Lenovo legt er een MediaTek quad-core 1.0 GHz chipset in met 1GB aan werkgeheugen en 4GB opslag.

Lenovo Moto G4 Play

De Moto G4 Play beschikt eveneens over een 5 inch display met een 720p HD resolutie. Ook dit toestel draait op Android 6.0.1. De chipset is echter een stuk sterker. Het betreft de Quacomm Snapdragon 410 chipset. Deze beschikt over een quad-core 1.2GHz processor en de Adreno 306 GPU. Afhankelijk van de uitvoering krijg je 1GB werkgeheugen met 8GB aan opslag of 2GB werkgeheugen en 16GB opslag.

Beschikbaarheid

Het zal je niet verbazen dat de Lenovo Moto E goedkoop is. Het toestel zal voor €129 de schappen in gaan. De Moto G komt met €169 net iets duurder uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.