IFA: PKparis presenteert de K’Asq draadloze oordopjes

Met de K’Asq zet het designermerk PKparis de eerste echt draadloze oordopjes in de markt. Bij de K’Asq ontbreekt dus de kabel tussen de twee oordopjes. Deze communiceren direct met elkaar en zorgen dat de muziek synchroon hoorbaar is in beide oren.

In tegenstelling tot vergelijkbare oordopjes, zijn de oordopjes van de PKparis K’Asq wat aan de grote kant. Dit is niet alleen om de accu’s van de oordopjes te huisvesten, maar ook om een goede klankkamer te creëren. Daarnaast bevat de stereo headset een passief systeem om ruis te filteren. Deze zou 40% van het omgevingsgeluid weg moeten filteren.

Met 9 gram zijn de oordopjes licht. PKparisheeft de oordopjes IP55 waterdicht gemaakt. Zweet, regen en zelfs een douche zou geen schade mogen aanrichten. De gekleurde ring kan worden aangepast om zo de oordopjes op jouw kleding aan te passen.

De accu’s van de oordopjes gaan 5 uur mee. Het doosje waar je ze in opberg doet ook dienst als powerbank en kan ze voldoende opladen om in totaal nog eens 8 uur mee te gaan.

Beschikbaarheid

De PKparis K’Asq gaat €129 kosten. Deze prijs is inclusief het powerbank opbergdoosje, 3 verschillende kleurenringen en verschillende eargels om de oordopjes op jouw oren aan te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events