Warner Bros. liet ons vandaag op de Gamescom kennismaken met de tweede generatie LEGO Dimensions. Vorig jaar lanceerde het spel met een basispakket van LEGO Batman en voor dit jaar heeft Warner Bros. groots ingezet op de Ghost Busters.

De compleet nieuwe opbouw van de portal komt niet alleen als starterpack op de markt, maar ook als uitbreiding voor bezitters van het bestaande starterpack. De nieuwe portal heeft de vorm van het hoofdkwartier van de nieuwe Ghostbusters. Je krijgt meteen één van de karakters en de ecto auto. Wanneer je de Playstation 4 Starterpack koopt krijg je ook Superwoman. Voor Xbox One spelers is die niet verkrijgbaar.

LEGO-Dimensions-Super-Woman-Exclusive

De nieuwste generatie packs met minifigs voor LEGO DImensions heeft gouden discs in plaats van blauwe. Deze kunnen in nieuwe multiplayermodus gebruikt worden. Zo kun je bijvoorbeeld met maximaal vier personen capture the flag spelen in de wereld van LEGO Dimensions.

Verder mogen we de nodige nieuwe karakters en voertuigen verwachten. Van B.A. Baracus tot de Gremlins en Sonic. Ze zijn lekker bezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.