GadgetGear.nl

Cronzy pen herkent 16 miljoen kleuren

Stel dat je een bloem tegenkomt met een bepaalde kleur die je graag terug zou zien op de muur. Met de Cronzy pen kun je nu de kleur scannen waarna je precies weet welke kleurcode erbij hoort en reproduceert deze.

De Cronzy pen heeft een precisie van 16 miljoen kleuren. Met één druk op de knop zal de pen de aangeven welke kleur je exact ziet. Met behulp van de Cronzy app kun je de kleuren die je tegenkomt opslaan. De verbinding tussen de Cronzy en smartphone verloopt via bluetooth.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Naast het herkennen van kleuren, is de Cronzy pen ook in staat de kleuren te reproduceren. De pen heeft hiervoor inktcartridges aan boord die vervangbaar zijn. Deze spuiten de inkt uit de punt van de Cronzy pen.

Beschikbaarheid

De Cronzy is een IdieGoGo project. Wil je een Cronzy pen in huis halen, kost je dit minimaal $199.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten