De nieuwste generatie surface tablets van Microsoft wordt meteen de grootste serie. De nieuwe Surface Pro 3 is namelijk verkrijgbaar in een 12 inch variant (3:2 display) en weegt slechts 800 gram.

Met zo’n groot display, krijg je meteen een grote hoeveelheid werkruimte tot je beschikking. Iets dat in combinatie met de dunne snap-on keyboard covers van Microsoft veel werkgemak moet opleveren. Overigens is deze ook dunner en lichter, maar dat zien we terug in de prijs. Het keyboard kost namelijk $129.

In de Surface Pro 3 komen verschillende processors te liggen. Je krijgt de keuze uit uitvoeringen met een i3, i5 of i7 processor van Intel met 4 tot 8GB aan werkgeheugen en 64 tot 512GB aan opslagruimte.

Naast de nieuwe snap-on keyboard cover, komt Microsoft ook met een speciale dock. Daarmee verander je de Surface Pro in een volwaardige touch desktop en een bijbehorende stylus die Microsoft simpelweg ‘pen’ gaat noemen.

Qua prijzen heeft Microsoft aangekondigd dat deze uiteenlopen van €799 voor de meest simpele versie tot €1,949 voor de meest uitgebreide variant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.