Cooler Master introduceert de MasterMouse Pro L

Cooler Master heeft vlak na de Gamescom een nieuwe muis geïntroduceerd. De Cooler Master MasterMouse Pro L lijkt op papier een prijsvechter onder de gaming muizen te worden. Dit blijkt uit het pakket accessoires dat Cooler Master meelevert.

Voor €59,99 koop je met de MasterMouse Pro L een muis die beschikt over een eigen SoC. Dat wil zeggen dat de muis zelf een 32-bit ARM processor met 215Kb aan werkgeheugen bezit. Daarin worden profielen opgeslagen evenals macro’s. Waar je de muis ook in prikt, hij reageert altijd zoals jij dat hebt ingesteld.

Cooler-Master-MasterMouse-Pro-L-Open-GG

Qua looks beschikt de MasterMouse Pro L over drie RGB zones. Deze zullen instelbaar zijn via de meegeleverde software. Daarmee beheer je ook de profielen en bijbehorende instellingen. Van DPI tot macro’s. Verdere aanpassingen zijn te maken met de verschillende tops en grips die worden meegeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events