GadgetGear.nl

Slagharen gaat WiFi netwerk bouwen

Het lijkt zo normaal. Bij het goedkoopste hotel is het zelfs helemaal gratis. Toen wij afgelopen jaar een lang weekend crepeerden op een krankzinnig slecht ontworpen slaapbank van Slagharen, was het een enorm gemis. Geen Wifi terwijl je niet kunt slapen, zelfs niet betaald. Slagharen pakt dit nu aan. Dan heb ik het natuurlijk over de WiFi, niet het extreem slecht ontworpen slaapbankje 😉

Het aanbieden van WiFi op het park is onderdeel van een veel grootser vernieuwingsplan voor het pretpark. Dit plan begon met de opening van het in- en outdoor waterpak Aqua Mexicana en omvat ook een nieuwe achtbaan en de bouw van 100 nieuwe vakantiehuisjes.

Het totale plan moet 11 hectaren aan nieuwe vakantiehuisjes, centrale voorzieningen en voorzieningen voor kinderen omvatten. Het WiFi netwerk zal het hele park overspannen. Of WiFi ook gratis is, is nog niet bekend.

Update 09:17 – Slagharen heeft heeft zojuist bevestigd dat WiFi gratis zal zijn.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten