Modobag, elektrisch racen over de luchthaven

Is de lopende band van Schiphol niet lui genoeg voor je? Dan is er nu de Modobag. Een koffer met ingebouwde elektrische scooter. Speciaal voor op luchthavens. Daarmee is het behalen van de aansluiting ineens een stuk gemakkelijker.

De Mobag bevat een eigen elektrische motor en accupakket. Daarmee kan de Modobag, net als hoverboards, een snelheid van rond de 15 kilometer per uur behalen. De afstand die je met de Mobag kunt afleggen ligt rond de 12 kilometer. Ook daar lijkt het geheel overeen te komen met de gemiddelde hoverboard.

De accupack van de Mobag is ook te gebruiken als powerbank. Handig als je op je Mobag achter een serie Pokémon aan moet. Er zijn twee USB laadpoorten beschikbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om een simkaart te plaatsen en de tas via GPRS te tracken.

Al deze technologie kost natuurlijk wel wat als het gaat om het gewicht. Een lege Modobag weegt al 8,6 kilo. Bij vele airliners hou je dus zo’n 1,4 kilo voor eigen bagage over. De gebruiker mag niet meer dan 117 kilo wegen.

Beschikbaarheid

Wil je zo’n Modobag in huis halen? Het is nu een IndieGoGo project. Een Mobag gaat $995 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.