Samsung Gear 360 vanaf 10 juni in de winkel

Samsung legt haar Gear 360 camera vanaf 10 juni in de Nederlandse schappen. Met de Gear 360 camera is het gemakkelijker om zelf VR content voor de Gear VR en andere VR brillen te produceren.

Net als de Ricoh Theta S die we vorig jaar hebben getest, is de Gear 360 en camera op basis van twee fisheye lenzen. Hierdoor kan hij niet alleen horizontaal in 360-graden filmen, maar ook vertikaal. Met 3840x1920 pixels ligt de resolutie van de Gear 360 ook een stukje hoger dan die van de Theta S. Foto's worden bovendien op 30 megapixels geschoten.

Beschikbaarheid

Belangrijk om te weten is dat de Gear 360 alleen werkt met de Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 en Galaxy S6 edge. De kleine camera gaat €349 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram