Pebble lanceert premium uitvoeringen van de Pebble Round

Pebble komt met twee Kickstarter editions van de Pebble Time Round. Het gaat om premium uitvoeringen die niet in de winkels zullen komen te liggen. Deze twee Pebble Time Round uitvoeringen zijn alleen tijdens de Kickstarter campagne te bestellen.

In beide gevallen gaat het om een Pebble Time Round die een gepolijste behuizing bevat. Die behuizing is afgewerkt met zilver of goud. Verder is het de vertrouwde Pebble Round zoals we die kennen met een rond kleurendisplay van eInk.

Het nieuws van deze lancering volgt kort op de lancering van de Pebble 2 en de Pebble Core op Kickstarter. De speciale edities maken zelfs deel uit van dezelfde campagne. Daarnaast liet Pebble onlangs weten Alexa te hebben geïntegreerd in de Pebble Core.

Beschikbaarheid

Speciaal voor deze edities heeft Pebble twee perks op Kickstarter gezet. Voor $199 koop je één van de twee versies. Voor $298 koop je één van de twee versies en krijg je er een Pebble 2 bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.