Pebble Core krijgt Amazom Alexa ondersteuning

Alexa van Amazon kennen we natuurlijk van de Amazon Echo speaker. Alexa is de assistent die altijd luistert en, wanneer je haar naam noemt, jouw opdrachten uitvoert. Deze technologie komt nu ook naar de Pebble Core activity tracker.

Met de aanwezigheid van Alexa in de Pebble Core is het mogelijk om de microfoon van de Pebble Core te gebruiken om jouw Amazon account te beheren, maar ook jouw Spotify account met stemcommando’s te besturen. Zelfs jouw connected producten in huis zoals Philips Hue lampen en slimme sloten zijn via de Alexa integratie te besturen. Bovendien krijgt Alexa via de Pebble Core toegang tot jouw sportieve prestaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.