Pebble kennen we natuurlijk als de fabrikant van de meest sympathieke smartwatch. Deze week introduceert Pebble in één klap drie nieuwe producten. Zoals het hoort bij het bedrijf verloopt de lancering van de nieuwe producten via Kickstarter.

Pebble 2

De Pebble 2 is een fitness smartwatch en de eerste grote update op de originele Pebble hardware. Hij is helemaal geschikt gemaakt voor sporters. Niet alleen is de Pebble tot op 30 meter diepte waterdicht, maar de Pebble is nu ook voorzien van sensoren als een hartslagmeter. Samen met bewegingssensoren kan de Pebble 2 jouw sportieve momenten goed vastleggen.

Pebble Time 2

Net als de Pebble 2 is de Pebbel Time 2 een sportupdate. Ook hier gaat het weer om sensoren en dan met name de hartslagsensor. Daarnaast is het kleuren e-paper display nu een halve slag groter dan het origineel. Ook de resolutie is omhoog gegaan met 80% meer pixels.

Pebble Core

De echte verrassing is echter de Pebble Core. Een stand-alone fitness tracker. Via een eigen 3G verbinding heeft hij verbinding met internet en ook met jouw smartphone die je tijdens het sporten gewoon thuis kunt laten liggen. Er is ondersteuning voor Spotify zodat je onderweg jouw favoriete tracks kunt streamen. Je kunt tijdens het sporten memo’s inspreken en GPS data is in te laden in de meeste, populaire sport apps.

Voor alle details, check de Kickstarter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.