Dat je een thermosfles voor warme dranken kunt gebruiken weet iedereen. Dat je een thermosfles ook prima voor koude dranken kunt gebruiken is voor velen een raadsel. De mensen van Golchi gaan een stap verder en introduceerden onlangs een nieuw soort thermosfles. Een thermosfles waar tegelijkertijd warmen en koude dranken in kunnen.

Koude dranken kunnen tot 24 uur gekoeld worden in de Golchi. Warme dranken tot 12 uur. Om de verschillende temperatuurzones niet met elkaar in conflict te laten komen, bevat de fles tussen de twee drankcompartimenten een leeg compartiment als temperatuurbuffer. Je houdt alleen wel een enorm lange thermosfles over ;-).

Beschikbaarheid

De Golchi staat momenteel op Kickstarter. Vanaf $29 doe je mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.