Logo GadgetGear.nl
LOOI
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

LOOI geeft jouw smartphone een karakter (en rupsbanden)

Wil je jouw smartphone meer tot leven laten komen, dan is er de LOOI. Een soort magsafe lader voor Android en iPhone die vrij kan bewegen over jouw bureau.

De LOOI verandert jouw smartphone namelijk in een zelfstandige robot die alles dat je doet, analyseert met AI. Door de koppeling met OpenAI snapt de robot wat je doet en kan daardoor met je communiceren met allerlei animaties (ja, je kunt er tegen praten). Bovendien kan hij helpen om je tijdens meetings in beeld te houden, door de camera op je gericht te houden. Het is zelfs mogelijk om samen spelletjes te spelen door te bewegen op jouw bureaustoel.

Voor Android smartphones moet jouw toestel wel over de nieuwste versie van qi draadloos laden ondersteunen. Die komt namelijk met vergelijkbare magneten als Apple’s MagSafe, waardoor Androids op de LOOI geplaatst kunnen worden. LOOI staat nu op Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.