EcoQube Air, de smart broeikas voor op het bureau

Hoe meer groen, hoe beter. Ook op kantoor. Diverse onderzoeken hebben dit al bewezen. Voor iedereen die wel een plantje wil laten groeien, maar er niet steeds aan wilt denken is er nu de EcoQube Air.

De EcoQube Air is een IndieGoGo project waarbij de makers een speciale plantenkas voor op het bureau hebben ontwikkeld. De kas beschikt over een eigen waterreservoir en een HEPA en UV filter om te zorgen dat de plant met zo min mogelijk vervuiling in aanraking komt. Er zitten ventilatoren in om de luchtdoorvoer onder controle te houden en LED's om de groei te stimuleren. Er kunnen tot 12 platen tegelijk worden gekweekt. Tenslotte zit er ook nog een vernevelaar in om zo niet alleen de plant te bevochtigen, maar ook de ruimte waarin de EcoQube Air staat. Natuurlijk wordt het geheel met een eigen app aangestuurd.

Beschikbaarheid

De EcoQube Air staat momenteel op IndieGoGo. Vanaf $149 doe je mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram