DeWalt demonstreert de toekomst van draadloos bouwen

Terwijl we hier op de redactie hard werken aan een serie reviews van het 18v gereedschap van Bosch, laat DeWalt alvast zien wat de toekomst in snoerloos klussen gaat brengen. Hiervoor introduceert het merk een nieuw type accu.

Onder de naam XR Flexvolt komt DeWalt met een nieuwe accu voor snoerloos gereedschap. Het gaat om een accu die zelf kan schakelen tussen 18v en 54v afhankelijk van het stuk gereedschap waar het in zit. Hoewel een 18v accu al sterk genoeg is om een boorhamer in beton te laten boren, zijn deze 54v accu’s in staat om complete zaagtafels van stroom te voorzien. Apparaten die de accu’s op 18v gebruiken kunnen bovendien veel langer gebruikt worden dan met de standaard 18v accu’s van DeWalt.

Nu is DeWalt een merk dat zich vooral op de bouw richt, maar als onderdeel van Stanley Black & Decker, Inc. zal het ons niet verbazen als deze technologie over een jaar of twee haar weg naar het consumentengereedschap zal vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.