GadgetGear.nl

DeWalt demonstreert de toekomst van draadloos bouwen

Terwijl we hier op de redactie hard werken aan een serie reviews van het 18v gereedschap van Bosch, laat DeWalt alvast zien wat de toekomst in snoerloos klussen gaat brengen. Hiervoor introduceert het merk een nieuw type accu.

Onder de naam XR Flexvolt komt DeWalt met een nieuwe accu voor snoerloos gereedschap. Het gaat om een accu die zelf kan schakelen tussen 18v en 54v afhankelijk van het stuk gereedschap waar het in zit. Hoewel een 18v accu al sterk genoeg is om een boorhamer in beton te laten boren, zijn deze 54v accu’s in staat om complete zaagtafels van stroom te voorzien. Apparaten die de accu’s op 18v gebruiken kunnen bovendien veel langer gebruikt worden dan met de standaard 18v accu’s van DeWalt.

Nu is DeWalt een merk dat zich vooral op de bouw richt, maar als onderdeel van Stanley Black & Decker, Inc. zal het ons niet verbazen als deze technologie over een jaar of twee haar weg naar het consumentengereedschap zal vinden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten