Liefhebbers van muziek weten het. Oordopjes kunnen nog zoveel bass bevatten, je voelt het niet. Het is gewoon niet zoals de subwoofer thuis. De Basslet moet dit gaan veranderen.

De Basslet is een armbandje met een speciale trilmotor. Deze moet trillingen voortbrengen waardoor het lijkt alsof je de bass echt voelt. De makers claimen dat het armbandje er zelfs voor kan zorgen dat je de trillingen door jouw hele lichaam voelt.

Naast gebruik voor muziek, geven de makers aan dat de Basslet ook een belangrijke rol kan spelen bij gebruik in combinatie met VR en gaming. De Basslet kan hele specifieke feedback geven aan de gebruiker. Daarnaast hebben de mensen om je heen hier helemaal geen last van.

Beschikbaarheid

De Basslet is nu nog een Kickstarter. Vanaf $139 haal je een Basslet in huis, levering rond december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.