TomTom Flitsers app gaat voor files waarschuwen

Files zijn vaak nog veel irritanter dan flitsers. Met haar Flitsers app gaat TomTom er in ieder geval voor zorgen dat een naderende file niet langer een verrassing is.

Niets is zo vervelend dan onverwacht, stevig op de rem moeten voor een file. Met de nieuwe filewaarschuwingen in de gratis TomTom Flitsers app gaat TomTom je op tijd proberen te waarschuwen voor aankomende files.

Het grote voordeel van een tijdige waarschuwing is dat je alvast rustig vaart kunt minderen. Hierdoor hoopt TomTom het rijcomfort en de veiligheid te vergroten. De dienst is actief in 26 landen waaronder de Benelux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.