De mooiste plekjes van Barcelona vinden zonder steeds op jouw smartphone te kijken waar je naartoe bent, dat is de visie achter de Sneakair schoen. Een schoen ontwikkeld door EasyJet.

Hoewel de schoen nu nog een prototype is, moet de Sneakair de reiziger helpen om door drukke steden te navigeren. Door trilmotoren in de schoenen te plaatsen, kan de Sneakair app de schoenen laten trillen. Trillingen op de linkervoet betekenen dat je linksaf moet en trillingen op de rechtervoet dat je rechtsaf moet. Zo navigeer je zonder steeds op jouw smartphone te moeten kijken.

EasyJet presenteerde de Sneakair schoenen in Barcelona waar een aantal reizigers met de schoenen op pad mochten om ze te testen. De schoenen zelf zitten nog echt in een prototype fase. Of en wanneer de schoenen te koop zijn is nog onbekend.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.