GadgetGear.nl

Navigatie in jouw schoen met de Sneakair

De mooiste plekjes van Barcelona vinden zonder steeds op jouw smartphone te kijken waar je naartoe bent, dat is de visie achter de Sneakair schoen. Een schoen ontwikkeld door EasyJet.

Hoewel de schoen nu nog een prototype is, moet de Sneakair de reiziger helpen om door drukke steden te navigeren. Door trilmotoren in de schoenen te plaatsen, kan de Sneakair app de schoenen laten trillen. Trillingen op de linkervoet betekenen dat je linksaf moet en trillingen op de rechtervoet dat je rechtsaf moet. Zo navigeer je zonder steeds op jouw smartphone te moeten kijken.

EasyJet presenteerde de Sneakair schoenen in Barcelona waar een aantal reizigers met de schoenen op pad mochten om ze te testen. De schoenen zelf zitten nog echt in een prototype fase. Of en wanneer de schoenen te koop zijn is nog onbekend.

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten