Enkele weken geleden schreven we over Kaisr. Een innovatieve zitzak uit Nederland. Al vrij snel kwam er een reactie onder te staan dat het een kopie zou zijn van de Lamzac.

De Kaisr ging wist op 22 april haar IndieGoGo campagne af te sluiten met $4,098,608 aan investeringen. Echter heeft IndieGoGo de strenge regel dat producten uniek moeten zijn. Het is dus de vraag hoe IndieGoGo met deze zeer succesvolle campange om zal gaan.

De Haagse voorzieningsrechter heeft Lamzac bedenker Marijn Oomen in het gelijk gesteld dat de Kaisr een kopie is van het origineel uit 2010. Dat de Lamzac toch ook populair is zien we aan de samenwerking met Fatboy om de distributie van de Lamzac te regelen. Hoe dan ook, alleen al om de naam kunnen we de Lamzac enorm waarderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.