Deze Chromebooks kunnen binnenkort Android apps draaien

Onlangs kondigde Google aan dat een groot deel van de Chromebooks binnenkort in staat zal zijn om Android apps te draaien. De Chromebooks zouden daarvoor een softwareupdate krijgen die onder anderen Google Play voor Android zal toevoegen. Inmiddels is bekend welke Chromebooks allemaal deze update mogen verwachten.

De lijst Chromebooks is lang, maar verre van volledig. Natuurlijk ontbreken vrijwel alle modellen uit de eerste generaties. Daarnaast gaat het om een gefaseerde uitrol. De Acer Chromebook R11 / C738T, Asus Chromebook Flip en Google Chromebook Pixel (2015) krijgen halverwege juni al een update. De andere modellen uit de lijst volgen gedurende het jaar. Daarnaast kan het zijn dat Google nog modellen zal toevoegen. Check dus ook de laatste versie van de lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.