GadgetGear.nl

Deze Chromebooks kunnen binnenkort Android apps draaien

Onlangs kondigde Google aan dat een groot deel van de Chromebooks binnenkort in staat zal zijn om Android apps te draaien. De Chromebooks zouden daarvoor een softwareupdate krijgen die onder anderen Google Play voor Android zal toevoegen. Inmiddels is bekend welke Chromebooks allemaal deze update mogen verwachten.

De lijst Chromebooks is lang, maar verre van volledig. Natuurlijk ontbreken vrijwel alle modellen uit de eerste generaties. Daarnaast gaat het om een gefaseerde uitrol. De Acer Chromebook R11 / C738T, Asus Chromebook Flip en Google Chromebook Pixel (2015) krijgen halverwege juni al een update. De andere modellen uit de lijst volgen gedurende het jaar. Daarnaast kan het zijn dat Google nog modellen zal toevoegen. Check dus ook de laatste versie van de lijst.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten