Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

KitchenAid voegt vulkaanzwart aan haar assortiment keukenmachines toe

Normaal kan het me niet echt schelen wanneer een keukenapparaat in een nieuw kleurtje verkrijgbaar is. Bij deze nieuwste kleur van KitchenAid is dit anders. De nieuwe kleur vulkaanzwart geeft het assortiment letterlijk een make-over.

KitchenAid staat niet alleen bekend om haar kwaliteit, maar ook om haar design. En het feit dat je de machines in enorm veel verschillende kleuren kunt kopen. Zo nu en dan komt er een kleur bij, maar vrijwel altijd praten we over hoogglans lakken en soms nog over metallic. Met vulkaanzwart gooit het merk het over een heel andere boeg.

Deze nieuwe keukenhelden zijn namelijk gespoten met een matzwarte laklaag. Hierdoor zijn alleen de aluminium delen nog enigszins glanzend en dat geeft alle apparaten een compleet ander voorkomen.

De serie van vijf toestellen bestaat uit de Artisan 2-sleuven broodrooster, de 4,8 l Artisan standmixer/keukenrobot, de Artisan magnetisch aangedreven blender, de Artisan Cookprocessor en de Artisan waterkoker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.