Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Coleman introduceert een nieuwe, opblaasbare tent

Met de naam FastPitch Air Valdes zet Coleman een nieuwe tent op de markt die opblaasbaar is. Om te tent op te zetten moet je simpelweg de ‘tentstokken’ opblazen. De tent neemt dan vanzelf haar vorm aan.

Natuurlijk loop je met dit soort tenten het risico op lekkage. Daar heeft Coleman aan gedacht door de tentstokken vervangbaar te maken. Bovendien zou je ze hierdoor zelf wellicht kunnen plakken als een fietsband. Maar dat is ons idee ;-).

20160224094006_sfeervaldes6xlinterior

Verder kent de tent een behoorlijke hoeveelheid luxe zoals Blackout Bedrooms die echt donker zijn. Ideaal voor jonge kinderen die door ochtendlicht al vroeg wakker kunnen worden. Door de slaapkamers te isoleren zijn ze op de avonden net iets warmer dan de buitenlucht en op de dag juist iets koeler.

Voor de slaapkamers beschikt de tent over een royale, overdekte ruimte om je te vermaken wanneer het weer iets slechter is. Er zou ruimte genoeg moeten zijn voor een tafel en stoelen.

20160224093940_sfeervaldes6xlblackoutbedrooms

Beschikbaarheid

Coleman komt met zes uitvoeringen van de FastPitch Air Valdes. Van vier personen voor €999,99 tot 6 personen XL uitvoering voor €1399,99.

3 reacties

 1. Hallo Arjan Olsder,
  Op de website lees ik met belangstelling je stuk over Coleman opblaasbare tenten. Op de afbeeldingen zie ik een 6-pers. tent (met 3 verduisterings slaapcabines) maar zowel bij Bax totaal recreatie te Bergeijk is deze tent niet bekend en te leveren alsmede op de Amerikaanse website van Coleman.com is deze door jou beschreven en genoemde tent; Coleman FastPitch Air Valdes in een 6-pers XL uitvoering met de prijs van € 1399.99 niet te vinden en neem ik aan niet te leveren!
  Kunt je mij vertellen hoe jij aan deze info komt en/of dan wel de genoemde XL tent te koop is?
  Alvast bedank en met vriendelijke groet,
  George Ros

  1. @George, deze informatie komt rechtstreeks uit het persbericht van Coleman. Ze hebben wel prijzen gecommuniceerd, maar geen leverdata. Het zou kunnen dat je nog een paar weken moet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.