GadgetGear.nl

Coleman introduceert een nieuwe, opblaasbare tent

Met de naam FastPitch Air Valdes zet Coleman een nieuwe tent op de markt die opblaasbaar is. Om te tent op te zetten moet je simpelweg de ‘tentstokken’ opblazen. De tent neemt dan vanzelf haar vorm aan.

Natuurlijk loop je met dit soort tenten het risico op lekkage. Daar heeft Coleman aan gedacht door de tentstokken vervangbaar te maken. Bovendien zou je ze hierdoor zelf wellicht kunnen plakken als een fietsband. Maar dat is ons idee ;-).

20160224094006_sfeervaldes6xlinterior

Verder kent de tent een behoorlijke hoeveelheid luxe zoals Blackout Bedrooms die echt donker zijn. Ideaal voor jonge kinderen die door ochtendlicht al vroeg wakker kunnen worden. Door de slaapkamers te isoleren zijn ze op de avonden net iets warmer dan de buitenlucht en op de dag juist iets koeler.

Voor de slaapkamers beschikt de tent over een royale, overdekte ruimte om je te vermaken wanneer het weer iets slechter is. Er zou ruimte genoeg moeten zijn voor een tafel en stoelen.

20160224093940_sfeervaldes6xlblackoutbedrooms

Beschikbaarheid

Coleman komt met zes uitvoeringen van de FastPitch Air Valdes. Van vier personen voor €999,99 tot 6 personen XL uitvoering voor €1399,99.

3 reacties

  • Hallo Arjan Olsder,
    Op de website lees ik met belangstelling je stuk over Coleman opblaasbare tenten. Op de afbeeldingen zie ik een 6-pers. tent (met 3 verduisterings slaapcabines) maar zowel bij Bax totaal recreatie te Bergeijk is deze tent niet bekend en te leveren alsmede op de Amerikaanse website van Coleman.com is deze door jou beschreven en genoemde tent; Coleman FastPitch Air Valdes in een 6-pers XL uitvoering met de prijs van € 1399.99 niet te vinden en neem ik aan niet te leveren!
    Kunt je mij vertellen hoe jij aan deze info komt en/of dan wel de genoemde XL tent te koop is?
    Alvast bedank en met vriendelijke groet,
    George Ros

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten