Acer komt met een nieuwe 2-in-1 notebook. Opvallend aan het ontwerp is dat de Switch 12 vloeistofgekoeld is en toch netjes op een zesde generatie Intel Core processor draait.

De koeltechnologie die Acer gebruikt noemt het merk Acer LiquidLoop. Acer LiquidLoop werkt zonder enige vorm van ventilatie waardoor je geen stofophopingen hebt en er geen lawaai uit de notebook komt. Bovendien zit er een handige kickstand in weggewerkt om het scherm omhoog te zetten en zitten toetsenbord en touchpad (optioneel met verlichting) in de klep weggewerkt. Optioneel is bediening met de Acer Active Pen ook mogelijk.

Het display van de Acer Switch 12 heeft een diagonaal van 12 inch. Ondanks het kleine formaat draait het scherm toch op 2160×1440 pixels. USB-C is aanwezig evenals dual-band WiFi met MU-MIMO ondersteuning en bluetooth 4.0.

Beschikbaarheid

De Acer Switch Alpha 12 ligt vanaf juni in de winkel voor €899.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.