Afgelopen week lanceerde Apple trots de iPhone SE en een kleinere iPad Pro. Tegelijkertijd kondigde Apple de beschikbaarheid van iOS 9.3 aan. Die uitrol leek vrijwel meteen van start te gaan, maar is op een aantal apparaten teruggetrokken.

Het probleem zit hem in een bug bij de aanmelding na de iOS 9.3 update. Gebruikers moeten dan opnieuw hun gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Wanneer je dit niet meer weet, biedt het systeem niet meer de mogelijkheid om dit terug te halen. Als gebruiker moet je van via een omweg proberen jouw Apple ID te achterhalen. Bijvoorbeeld door je aan te melden op iTunes op een computer.

Apple lijkt al wel druk met het oplossen van dit probleem. Zo zijn de iOS 9.3 updates voor de iPad 2 alweer hervat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.