Hij is nog niet uit, maar al wel te reserveren. De Telsa Model 3 is de nieuwste elektrische auto van het merk dat elektrisch rijden spannend wist te maken. Hoewel het model pas over enkele weken onthuld zal worden, is het nu al te reserveren.

De Model 3 zal eind volgende week worden gepresenteerd in California in de VS. Hoewel het model dan al zal worden gepresenteerd, lijkt Tesla nog wat werk voor de boeg te hebben. De eerste modellen zullen naar verwachting pas in 2017 de weg op gaan.

Tesla verwacht veel vraag naar de nieuwe bolide en is daarom met pre-orders begonnen. Wil jij op de wachtlijst voor een Model 3, kun je dat online regelen bij Tesla. Een plekje op de wachtlijst kost je alleen wel $1.000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.