QNAP introduceert twee nieuwe budget NAS systemen

QNAP komt met twee nieuwe NAS systemen voor thuisgebruik. De twee systemen kenmerken zich door een strakke behuizing en een laag energieverbruik tegen een lage prijs.

De serie bestaat uit de 1-bay TS-128 en 2-bay TS-228. Door de harddrives vertikaal te positioneren nemen de NAs systemen weinig ruimte in. De chipset van de NAS systemen bestaat uit een dual-core 1.1GHz processor van ARM met 1Gb werkgeheugen. Daarmee zijn de modellen waarschijnlijk niet geschikt voor het live transcoden van dikke videostreams, maar wel prima voor het streamen van muziek. Verder is de NAS qua snelheid prima voor het back-uppen van data, opzetten van een privé cloudservice en vele andere datatoepassingen. De app store van QNAP is immers erg groot.

Beschikbaarheid

Adviesprijzen zijn nog niet gecommuniceerd, maar de NAS systemen zijn nu al verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.