Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook de goedkope iPhone SE krijgt edelmetaal uitvoeringen

De iPhone SE moet dan wel het goedkope alternatief op de iPhone 5 gaan vormen, de juweliers van Goldgenie hebben al fors ingeslagen om de smartphone ook in uitvoeringen van edelmetaal op de markt te brengen.

GoldGenie gaat iPhones SE toestellen fabriceren in 24 karaat goud, roségoud en platina. Het gaat om een klein aantal special editions. Behalve het edelmetaal aan de buitenkant, bevat het toestel verder geen aanpassingen. Je krijgt dus dezelfde chipset en hetzelfde display. Bij de Galaxy S7 Edge versies van Goldgenie was dit anders omdat die toestellen werden geïmporteerd uit de VS. Daar kent het toestel een andere chipset en camera.

Beschikbaarheid

Goldgenie verwacht de goedkope iPhone SE uit te leveren vanaf 31 mei voor £1597.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.