Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Manfrotto introduceert de Off Road Stunt collectie

Manfrotto heeft deze week vijf nieuwe tassen geïntroduceerd. Het gaat om tassen in de nieuwe Manfrotto Off Road Stunt collectie. De vijf tassen zijn speciaal ontwikkeld voor actioncams en de bijbehorende accessoirecollecties die gebruikers doorgaans aanleggen.

Manfrotto Off road Stunt Backpack

De Off road Stunt Backpack biedt ruimte aan maximaal drie actioncams en een systeemcamera met accessoires. Door de butterfly opening is de camerahardware snel toegankelijk. Verder is er ruimte voor een tablet en een aansluiting voor een statief of selfie stick. Voor lange trektochten is er de optie een Manfrotto Hydro Pack in de tas op te nemen. Er is een waterdichte regenhoes, een GoPro aansluiting op de schouderband en een crush proof vak voor de gadgets die niet tegen een stootje kunnen. De tas is leverbaar in het zwart en in het grijs/rood.

Manfrotto Off road Stunt Case

De Off road Stunt Case is een case met ruimte voor twee of drie actioncams (afhankelijk van de uitvoering). Het cameracompartiment is waterafstotend en stootbestendig. De verdelers in de Off Road Stunt Case zijn flexibel en verstelbaar. Een doorzichtige etui houdt de kleinste accessoires bij elkaar.

Manfrotto Off road Stunt Roll

De Off road Stunt Roll is een organizer voor drie actioncams. De hoes is flexibel en oprolbaar waardoor er veel flexibiliteit is voor het plaatsen van de accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.