Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Huawei P9 Lite gelekt

Volgende week presenteert Huawei naar verwachting de opvolger van de P8. Naar verwachting de P9. Er lekten al eerder beelden van dit nieuwe vlaggenschip van Huawei, maar nu lijkt ook de Lite versie te zijn gelekt.

Venturebeat wist de eerste foto’s en specs van het toestel te pakken te krijgen. Zo zou het verschil tussen het vlaggenschip en de lite variant kleiner zijn dan ooit. Zo zou de P9 Lite net als de reguliere uitvoering over een 5,2 inch Full HD display beschikken en een chipset met 3GB aan werkgeheugen.

De besparing zou vooral in de chipset zitten die zwakker is. De dual-camera van de P9 die hier gewoon vervangen is voor een enkele camera en de behuizing die deels uit plastic bestaat. De vingerafdruksensor is natuurlijk wel weer beschikbaar en we verwachten dat het, net als bij de Honor 5X, om de 2.0 versie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.