Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Binnen en buiten loungen met de b-bag

Fatboy lijkt aan Extreem Lounging een vette concurrent te hebben. Afgelopen week mochten we al even op de zitzakken van Extreme Lounging plaatsnemen om te ervaren hoe gemakkelijk het is om er uit te stappen. Maar dat is niet de enige troef die Extreme Lounging in handen heeft.

Een andere sterke is dat de hoezen verwisselbaar zijn. Zo zijn er veel hoezen die geschikt zijn om de zitzak zowel buiten als binnen te plaatsen. De stof heeft een UV 7-8 lichtechtheid en zal dus nauwelijks verkleuren onder invloed van de zon. Het materiaal is vuil- en waterafstotend en antibacterieel afgewerkt. De Aquaclean coating maakt het zelfs mogelijk om penstrepen met een vochtige doek te verwijderen.

Extreme-Lounging-b-bag-Wol

Het totale assortiment bestaat uit 32 verschillende hoezen. Hieronder zitten ook hoezen van schapenwol. Oké, ze zijn duur, maar daar krijg je ook wel een hele exclusieve uitstraling voor terug. Helaas zijn die hoezen niet heel geschikt voor buitengebruik. Onder de noemer mini-b zijn er ook varianten voor kinderen en de b-box is een poef in dezelfde afwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.