Netgear's Arlo camera's nu in Full HD

Nederland hangt vol beveiligingscamera's, maar de beeldkwaliteit blijkt maar al te vaak bedroevend. Hoewel de 'oude' Arlo met 720p al best een aardig beeld wist neer te zetten, kan de nieuwe generatie met 1080p overweg. Full HD dus.

De nieuwe Netgear Arlo Q (VMC3040) is dus van een 4 megapixel beeldsensor voorzien waarmee beelden nog scherper zijn. De lens heeft een groothoek van 130 graden. Door de ondersteuning van tweewegcommunicatie is het ook mogelijk om met mensen die voor de camera staan te praten.

Net als bij de WeMo camera van Belkin en de Nest Cam komt ook de Netgear Arlo met een eigen cloud opslagdienst. Een groot verschil is dat de Netgear cloud gratis tot 7 dagen aan beelden opslaat wanneer de camera's beweging zien. Wil je 100% van de beelden opnemen en opslaan, moet je wel een abonnement afsluiten.

Beschikbaarheid

De Netgear Arlo Q gaat €219,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram