Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netgear’s Arlo camera’s nu in Full HD

Nederland hangt vol beveiligingscamera’s, maar de beeldkwaliteit blijkt maar al te vaak bedroevend. Hoewel de ‘oude’ Arlo met 720p al best een aardig beeld wist neer te zetten, kan de nieuwe generatie met 1080p overweg. Full HD dus.

De nieuwe Netgear Arlo Q (VMC3040) is dus van een 4 megapixel beeldsensor voorzien waarmee beelden nog scherper zijn. De lens heeft een groothoek van 130 graden. Door de ondersteuning van tweewegcommunicatie is het ook mogelijk om met mensen die voor de camera staan te praten.

Net als bij de WeMo camera van Belkin en de Nest Cam komt ook de Netgear Arlo met een eigen cloud opslagdienst. Een groot verschil is dat de Netgear cloud gratis tot 7 dagen aan beelden opslaat wanneer de camera’s beweging zien. Wil je 100% van de beelden opnemen en opslaan, moet je wel een abonnement afsluiten.

Beschikbaarheid

De Netgear Arlo Q gaat €219,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.