Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: LG introduceert opvallende accessoirelijn

Samen met de modulaire G5 introduceerde LG tijdens het Mobile World Congress een opvallende accessoirelijn voor haar smartphones. Niet alleen komt LG met een high-end VR bril, maar ook met een 360-graden camera.

LG 360 VR

De LG 360 VR is de nieuwe VR bril van LG die gekoppeld kan worden met de G5 smartphone. Het beeld van de LG 360 VR simuleert een scherm van 130 inch op twee meter afstand. De resolutie ligt dan rond de 639 dpi. De bril weegt 118 gram.

LG 360 Cam

Vriendje van de LG 360 VR is de LG 360 Cam. Deze camera bevat twee 13 megapixel sensoren om foto’s en video’s in 360 graden vast te leggen. De opnamen worden in 2K resolutie geschoten met 5.1 surround sound. De video’s kunnen onder anderen via YouTube worden gedeeld en zijn daardoor met alle VR brillen compatible.

LG Rolling Bot

De LG Rolling Bot is meer een beveiligingssysteem voor in huis. De LG Rolling Bot kan zelfstandig door het huis bewegen en met de 8 megapixel camera opnamen maken.

LG Tone Plantinum

De LG Tone Platinum is de nieuwste headset uit de Tone series van LG. Hoewel LG voor de G5 samenwerkt met B&O, komt het gluid van deze Tone headset uit handen van Harman Kardon. De LG Tone Platinum kan 24-bit audio weergeven.

LG Smart Controller

De LG Smart Controller is gebouwd om drones en andere slimme apparaten te besturen. Beelden van die apparaten worden direct op het display van de LG G5 weergegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.