Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Hovervault beschermt huis en haard tegen hoverboards

Iedereen wil een hoverboard, maar niet iedereen is in staat de prijs van een A-merk op tafel te leggen. Inmiddels weten we dat het de goedkope boards zijn die ontvlammen en zelfs ontploffen. Voor al die goedkope boards is er nu een soort van oplossing.

Een slimme productontwikkelaar heeft namelijk de Hovervault ontwikkeld. Een tas van rond de vijf tientjes waarin je jouw el cheapo hoverboard plaatst wanneer je deze niet gebruikt. Kiest jouw board er voor om in brand te vliegen of te exploderen, moet het vuurwerende materiaal van de tas de situatie zoveel mogelijk redden. Hoef je alleen nog maar bang te zijn dat hij ontploft terwijl je erop staat ;-).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.