Review: Ewent Urban Sleeve laptoptas

Ewent Urban Sleeve kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Het Nederlandse Ewent maakt ook sleeves voor laptops. Dat zijn tassen die net om de laptop heen passen en minimale ruimte bieden voor andere spullen, waardoor ze lekker compact zijn. We werden blij verrast van de kwaliteit die we hebben ervaren.

Unboxing

Qua unboxing valt er niet zo veel over de tassen te vertellen. Ze zitten netjes verpakt in plastic. Meer is niet nodig.

Ewent Urban Sleeve 14,1" en Ewent Urban Sleeve 15,6"

Formaten

Ewent brengt de Urban Sleeve in twee formaten op de markt. Waar het gros van de merken naar Apple kijkt en haar tasformaten in Apple-inches uitbrengt, lijkt Ewent het bewust iets ruimer te nemen. Handig voor de PC markt.

Zo is het kleinste formaat de Urban Sleeve 14,1”. Een 13 inch MacBook Pro past er ruim in, evenals een Huawei MateBook 13. Een maatje groter presenteert Ewent de Urban Sleeve 15,6”. Wederom net iets groter dan een MacBook Pro 15 zodat je er vanuit mag gaan dat vrijwel iedere 14 inch laptop past. De enige uitzondering daarin, zijn gaming laptops. Qua lengte/breedte past dat wel, maar qua dikte kan het spannend worden… maar dat is logisch.

Ewent Urban Sleeve 14,1" Binnenkant

Materiaalgebruik

Het materiaal van de wanden van deze sleeves is veel dikker dan we van vergelijkbare producten gewend zijn. Daar worden we blij van. Kijken we naar de bescherming van de hoeken en randen, zien we dat het allemaal wel net wat dunner is dan we graag zouden zien. Daar zien we ongeveer dezelfde bescherming die we bij andere sleeves in het prijssegment zien. Dus niet slecht, maar ook niet exceptioneel goed zoals bij de voor- en achterwanden van deze sleeves.

Ewent gebruikt keurige, zelf herstellende ritsen met grote runners. We gaan er vanuit dat deze lang mee zullen gaan. Ook worden de ritsen met stof afgedekt. Hoewel de tassen niet zijn gemaakt op een regenbuitje, hoef je hier niet direct zorgen over te hebben.

Qua uiterlijk zullen smaken verschillen, maar persoonlijk ben ik erg happy met het gebruik van de verschillende materialen. Te tassen zien er lekker fris en modern uit.

Extra’s

De sleeve biedt twee extra opbergvakken. Daar zou je klein kantoormateriaal kwijt kunnen zoals kabels en USB adapters, maar bijvoorbeeld ook een dikke powerbank om jouw laptop bij te laden. Best handig als je het mij vraagt.

Conclusie: Ewent Urban Sleeve for Notebooks

Ze zien er prima uit. De hoek- en randbescherming is dan wel gemiddeld ten opzichte van wat we in de markt zien, de wanden voor en achter zijn extra dik en bieden echt veel meer bescherming dan bij andere sleeves die we hebben getest. Die hoekbescherming houden we dan ook op de wensenlijst, maar verder zijn we erg happy met wat Ewent hier laat zien.

Ewent Urban Sleeve kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Veel bescherming voor- en achterkant
  • Handige extra pockets
  • Goed en stevig materiaalgebruik
  • Net wat meer ruimte voor non-Apple laptops

THE BAD

  • De randen en hoeken mogen nog wat beter beschermd worden
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram