Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Veilig kamperen met een bliksemafleidende tent

Met een tentje op het open veld. Het klinkt romantisch en veilig tot de eerste bliksem aan de horizon te zien is. Met de Bolt Lightning Protective Tent hoeft dit geen probleem meer te zijn. Een bliksemafleider is in het ontwerp meegenomen.

Het bedrijf heeft in totaal drie modellen van de Bolt Lightning Protective Tent laten ontwikkelen. De tenten zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk en snel op te zetten zijn terwijl ze ook zo min mogelijk wegen. Echte trekkerstenten dus. Het materiaal van de Bolt Lightning Protective Tent beschermt je zowel tegen de directe inslag of elektrische schokken van een inslag vlakbij. In onderstaande video zie je de tent in werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.