Tesla’s Model S kan zichzelf parkeren

Hoewel de hardware van de Tesla Model S uit 2014 komt, blijft Tesla via slimme software nieuwe functies aan de elektrische auto toevoegen. Met update 7.1 voegt Tesla een enorm handige parkeerhulp toe.

Met de 7.1 update is het mogelijk voor de Model S om zichzelf uit een parkeerhaven of garage te laten rijden. Is joude garagedeur verbonden met het HomeLink smart home platform, kan de Tesla Model S zelf de deur openen en sluiten.

Naast deze nieuwe toevoeging, legt de 7.1 update ook limieten aan de autosteer functie op. Dit is de autopiloot functie waarmee de Model S zelfstandig kan rijden. Zo is het niet langer mogelijk om meer dan 10KM over de maximum snelheid te gaan. Dit om de veiligheid van auto en bestuurder te vergroten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.