Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuw: Het slimme springtouw

In de wereld van de wearables lijken de grenzen nog niet gevonden. Na vele fitnesstrackers voor om de pols en aan de broek is het nu tijd voor het slimme springtouw.

De Smart Rope, zoals het springtouw heet, zit technisch erg interessant in elkaar. In het midden van het touw zit een serie LED’s. Op basis van de rotatiesnelheid die de sensoren van de Smrt Rope meten, zal het systeem hier jouw voortgang mee projecteren alsof het getallen in de lucht zijn.

De Smart Rope is ook verbonden met een app op jouw smartphone en zal zo jouw totale prestaties en calorieverbruik in kaart brengen. De ongebouwde accu is met twee uurtjes geladen en gaat dan 36 uur mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.