CES: Lenovo introduceert de modulaire X1 tablet

Lenovo kondigde op de CES haar nieuwe ThinkPad X1-series aan. Het meest opvallend in de lijn is de ondersteuning voor modules die de functionaliteit van de ThinkPad X1 tablet uitbereiden.

De ThinkPad X1 tablet draait op een Intel Core m7 processor en moet op een enkele accu 10 uur meegaan. Voor deze tablet gaat Lenovo verschillende modules aanbieden. Zo is er de productivity module die de batterijduur verlengt naar 15 uur. De Presenter module voegt een projector aan de tablet toe terwijl de 3D Imaging module een Intel RealSense camera aan de achterkant van de ThinkPad X1 Tablet plaatst.

Naast deze modulaire tablet heeft Lenovo ook de ThinkPad X1 Yoga gepresenteerd. Haar eerste convertible tablet met een optioneel Samsung OLED display en Active Pen. De ThinkCentre X1 All-In-One is een desktop PC met 23,8 inch display en een dikte van slechts 11mm.

Beschikbaarheid

Lenovo heeft alleen dollarprijzen bekendgemaakt. De ThinkPad X1 Tablet zal kaal $899 gaan kosten. De productivity module $149, de projector module $279 en de 3D Imaging module $149. De ThinkPad X1 Yoga zonder OLED display gaat $1.449 kosten. De All-in-one $1029.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.