Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Yezz VR360 smartphones komen standaard met Cardboard

Wanneer het om smartphone unboxings gaat zien we al jaren hetzelfde plaatje. Een headset, een USB kabeltje, een USB ladertje en summiere informatie. Soms doet een Chinees er nog een screenprotector bij of, als je heel veel geluk hebt, een cover. Yezz doet het anders. Die levert standaard een Google Cardboard v2.0 bij.

Onder het motto ‘A Virtual Reality out of the box experience’ levert Yezz heel slim een cardboard mee met haar VR toestellen. Hierdoor is het meteen mogelijk om gebruik te maken van Photo Spheres en andere VR content.

ANDY 5VR

De nieuwe VR360 ervaring van Yezz start met de ANDY 5VR. Deze smartphone bevat een MediaTek chipset met een quad-core 1.3GHz processor en 1GB werkgeheugen. De ANDY 5VR beschikt over een 5 inch HD display, 8GB opslagruimte en de mogelijkheid om nog een microSD kaartje te plaatsen. De selfie camera heeft een resolutie van 2 megapixel. Achter krijg je 8 megapixel.

ANDY 5.5VR

Wil je net wat meer HD display, da is er de ANDY 5.5VR. Deze loopt eveneens op een quad-core 1.3GHz chipset met 1GB werkgeheugen. Hier meet het HD display echter 5,5 inch. Ook hier krijg je 8GB opslagruimte met de mogelijkheid een microSD kaartje te plaatsen. De selfie camera heeft een resolutie van 5 megapixel. De camera achter 13 megapixel.

Beide smartphones lopen op Android 5.1 Lollipop. Gegevens over de beschikbaarheid zijn onbekend, maar we horen vast meer tijdens het Mobile World Congress van 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.