Review: Kitsound Pocket Hive bluetooth speaker

Verbazingwekkend krachtige wireless speaker Een bijzonder mooi geluid voor een speaker van dit formaat.

Esthetische aspecten

Qua vormgeving is deze speaker niet heel ergveel anders dan de meeste soortgenoten. Het onderscheid wordt vooral gemaakt door de aanwezige bass en de weerkaatsing van het geluid. Deze speaker heeft wel een stevig karakter door zijn vormgeving, dit karakter strookt tevens met de geproduceerde geluidskwaliteit. De antislip onderkant zorgt ervoor dat hij zijn functionaliteit niet hoeft de verliezen op verschillende ondergronden. Hierdoor trilt de speaker niet van zijn plek. De speaker is te verbinden met bluetooth apparaten door middel van één knop. Dit komt ten goede van het gebruiksgemak, hierdoor kun je namelijk snel je telefoon, tablet of laptop verbinden met de speaker. De meeste speakers moeten eerst verbonden worden via een bepaalde ´key´ maar bij dit model is dit dus niet aan de orde. Je kunt hem dus met een druk op de knop verbinden.

 

Geluidskwaliteit

Deze speaker heeft een onderscheidend vermogen vergeleken met de andere speakers uit zijn soort. De power van deze speaker is vergeleken met andere formaten speakers enorm, hij is niet groot van stuk maar het geluid dat voortkomt uit deze speaker is echt geweldig! Dit komt voornamelijk door de bass en de weerkaatsing van het geluid. Dit alles zorgt voor een mooi  vol geluid. De grootte wil niet altijd wat zeggen over de productie van het geluid, deze Pocket Hive speaker is echt het perfecte voorbeeld.

Toebehoren

De speaker wordt aangeleverd in een handig en stevig tasje/ hoesje. Hier kun je de speaker en de andere toebehoren gemakkelijk in opbergen, zo hoef je dus ook nooit te zoeken naar je kabels. Deze kabels kun je in een apart vakje kwijt. Er zitten twee kabels bij;  de AUX kabel, voor het koppelen van apparaten zonder dat je de bluetooth functie wilt gebruiken en de USB-oplaadkabel. Deze kabel is te koppelen aan laptop/ pc of telefoonoplader.

Conclusie

Een compacte en stevige speaker die je overal naartoe kunt nemen. De geluidskwaliteit heeft ons zeker verrast. Kitsound maakt prima gebruik van de oppervlakte waar deze speaker op staat om extra bass te creëren.

Ook de reistas is zeer handig. Hij zit goed beschermd en je kabels kunnen ook mee mocht je dat willen

Kevin Krechting beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • mooie bas
  • reishoesje stevig en ruimte voor de kabels

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.