GadgetGear.nl

Vanille voert de boventoon met de nieuwe smaken van Nespresso

De decembermaand komt er weer aan en traditioneel duwt Nespresso dan weer drie bijzondere smaken in het (virtuele) winkelrek. Dit jaar voert vanille de boventoon in de drie nieuwe smaaksensaties.

Nespresso weet ons al enkele jaren te verrassen met haar bijzondere variations smaken, maar in de meeste gevallen zijn deze altijd heel puur geweest. Hazelnoot, kokosnoot, vanille, het betrof eigenlijk altijd één hoofdsmaak.

Vorig jaar week Nespresso voor het eerst echt af van deze formule. Zo proefden we ineens de smaak van een appelkruimeltaart, hazelnoot dessert en een after eight koekje. Ook dit jaar kiest Nespresso weer voor smaakcombinaties en blijkt het allemaal wat kruidiger te mogen.

Vanilla Amaretti

De amaretti koekjes zijn vormen al jaren een vast duo met mooie espresso’s. Dat Nespresso deze smaakcombinatie zou opzoeken zal dan ook niet heel verrassend zijn. Dat de smaak gemakkelijk te benaderen is ook niet. De smaak van het amarettikoekje komt dan ook heel sterk naar voren in het aroma van deze variation.

Vanilla Cardamon

De tweede ‘vanille’ variation die Nespresso uitbrengt is de combinatie van vanille met kardemon. Deze is een stuk kruidiger dan de Amaretti variant waardoor de vanille echt nog maar een bijsmaakje is geworden. Het heeft in mijn beleving zelfs iets weg van glühwein.

Ciocco Ginger

Het trio wordt afgesloten met de Ciocco Ginger. De smaak van Gember is een bijzondere om te combineren met de smaak van Chocolade, maar dat de twee vriendjes zijn is al snel duidelijk wanneer je de eerste slok op de tong hebt liggen. Het is een combinatie die liefhebbers van bittertjes zeker zal aanspreken en ook goed bruikbaar is in cocktails.

Beschikbaarheid

De nieuwe Nespresso Variations zijn nu via Nespresso te bestellen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten