Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Slimme brievenbus Parcer voorkomt gemiste pakketten

Als aanvulling op het Smart Home komt het bedrijf Parcer met een slimme brievenbus. Een brievenbus waarmee bezorgers een pakket kunnen afgeven. Ook als je niet thuis bent. Daarnaast kunnen bezorgers ook pakketten oppikken vanuit de brievenbus.

Het systeem van Parcer werkt heel slim. Wanneer je een bestelling in een webshop plaatst, kun je met de Parcer software een code genereren die je achter jouw achternaam plakt. De bezorger ziet hierdoor de Parcer code altijd op het verzendetiket. Oké, je moet dus wel iedere keer jouw Bol.com accountgegevens aanpassen, maar dan weet je ook zeker dat je niet iedere keer de buren hoeft lastig te vallen.

Andersom kan het ook. Wanneer je pakketten retour gaat sturen, kun je deze in de Parcer plaatsen en de code doorgeven aan de dienst die het pakket komt ophalen. Alle codes zijn voor eenmalig gebruik, dus bezorgers hebben geen onbeperkt toegang tot de Parcer.

Qua veiligheid van het pakket hoef je jezelf weinig zorgen te maken. De Parcer is van inbraakwerend materiaal gemaakt en er zit een alarmsysteem op. De food uitvoering bevat ook temperatuursensoren en extra isolatie. Hierdoor krijg je een melding als de temperatuur niet goed is voor de versproducten in de Parcer Food.

Beschikbaarheid

De Parcer zelf kost eenmalig €139 en plaats je na ontvangst in de tuin. Daarnaast is er een Parcer Food voor de ontvangst van de bekende voedselboxen voor €169. De eerste drie maanden gebruik zijn gratis. Daarna gaat de Parcer dienst €2,95 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.