GadgetGear.nl

Slechts één verkooppunt voor de TAG Heuer Connected

Met veel bombarie kondigden Intel, Google en TAG Heuer de TAG Heuer Connected aan. Het eerste high-end Android Wear horloge dat in samenwerking met het horlogemerk is geproduceerd. Nu blijkt dat er in de hele Benelux maar één verkooppunt voor deze horloges zal zijn. House of Pertijs in Breda kondigde vandaag aan de deal binnen […]

Met veel bombarie kondigden Intel, Google en TAG Heuer de TAG Heuer Connected aan. Het eerste high-end Android Wear horloge dat in samenwerking met het horlogemerk is geproduceerd. Nu blijkt dat er in de hele Benelux maar één verkooppunt voor deze horloges zal zijn.

House of Pertijs in Breda kondigde vandaag aan de deal binnen te hebben gehaald. Consumenten uit Nederland, België en Luxemburg zullen naar Breda moeten afreizen om het bijzondere horloge te kopen. Dat TAG heuer voor House of Pertijs in Breda heeft gekozen is niet helemaal vreemd. De juwelier staat bekend als concept store voor horloges en juwelen.

De TAG Heuer Connected is een Android Wear smartwatch dat draait op een Intel Atom Z34XX chipset met 4GB aan opslagruimte. WiFi en Bluetooth zijn aanwezig, maar deze generatie beschikt helaas nog niet over LTE ondersteuning (LG is op dit moment de enige met LTE). opladen gaat netjes via een qi lader, maar dat mag ook wel in dit segment.

Het display van de TAG Heuer Connected is mooi rond. Om het display te beschermen heeft TAG Heuer voor saffierglas gekozen. Het geheel is waterdicht.

Wie nog voor de kerst hoopt het mooie klokkie om de pols te hebben hangen, heeft pech. House of Pertijs in Breda heeft meteen kenbaar gemaakt dat de hele levering van midden december al is uitverkocht. Het klokje heeft een prijskaartje van €1.350.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.