Denon komt met Bluetooth ondersteuning voor alle Heos speakers

In navolging op de Heos 1 met Go Pack, komt Denon nu ook met ondersteuning voor Bluetooth op de Heos 3, Heos 5 en Heos 7 speakers. De adapter is voortaan gratis bij aankoop van één van deze drie speakers.

Hoewel je de beste multi-room ervaring natuurlijk uit de WiFi verbinding van de Heos speaker haalt, zit het grote voordeel in het gemakkelijk verbinden van de smartphones en tablets van vrienden wanneer die even hun muziek willen laten horen.

Hoogst waarschijnlijk gaat het om precies dezelfde adapter die nu in de Go Pack van de Heos 1 zit, maar zonder de bijpassende Splash Guard die je op bovenstaande foto ziet. Logisch, want de Heos 1 is de enige speaker voor buiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.