De blaadjes vallen weer van de bomen, net als eikels, kastanjes en een hoop ander spul. Prachtig weer dus om er met de kinderen op uit te trekken en met de ScienceX Smartscope van Ravensburger is iedere smartphone of tablet inzetbaar als microscoop.

De ScienceX Smartscope werkt met vrijwel iedere smartphonecamera en bevat een combinatie van verlichting en een ingebouwde lens om voorwerpen te vergroten. De lichteenheid is verplaatsbaar zodat je kunt kiezen of het ligt van onder (semitransparante voorwerpen) of van boven moet komen. Daarnaast zijn er twee lenzen om zo de vergrotingsfactor te bepalen.

Ravensburger-ScienceX-Smartscope

Kinderen worden opweggeholpen in hun onderzoeksdrang door de bijgeleverde poster die inspiratie bevat voor onderzoek in en om het huis.

Beschikbaarheid

De Ravensburger ScienceX Smartscope kost €34,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.