Logo GadgetGear.nl
QNAP HS-251+
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

QNAP introduceert de HS-251+ mediaNAS

Afgelopen jaar schreven we over de HS-251 van QNAP. Een mediaNAS die direct aan de HDMI aansluiting van een TV gehangen kan worden en door de passieve koeling geen lawaai maakt tijdens het TV kijken.

Alleen al afgaande op alle reacties op de review is dit een zeer slimme zet van QNAP geweest. Bovendien was dit één van de eerste NAS systemen van QNAP op basis van een dual-core Intel Celeron en dat is weer fijn bij het transcoden van video’s wanneer je toch gaat streamen.

Voor de nieuwe HS-251+ zien we een vergelijkbare behuizing, maar nu heeft QNAP het systeem van een quad-core Intel Celeron processor voorzien. Deze draait ook nog eens op 2GHz en beschikt standaard over 2GB DDR3L werkgeheugen. De HS-251+ heeft ruimte voor twee harddrives met een maximale capaciteit van 8TB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.