Logo GadgetGear.nl
Ravensburger La Cucaracha Loop
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hexbug speelt prominente rol in Ravensburger’s La Cucaracha Loop

De populaire Hexbug is er inmiddels in vele soorten en maten. Het zijn kleine autonome robotjes die insecten moeten voorstellen. Na een eerdere samenwerking met speelgoedfabrikant Hasbro om Hexbugs aan de Transformers te koppelen, is het nu Ravensburger die de Hexbug Nano v2 de hoofdrol geeft in het bordspel La Cucaracha Loop.

Het idee van het spel is relatief simpel (gericht op jonge kinderen). Kinderen moeten kleine kevertjes naar het overkant van het speelbord brengen. De Hexbug Nano v2 speelt een kakkerlak en kan op onregelmatige momenten de overtocht van dekevertjes dwarsbomen.

Beschikbaarheid

Ravensburger La Cucaracha Loop ligt nu in de winkel voor €29,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.