GadgetGear.nl
Ravensburger La Cucaracha Loop

Hexbug speelt prominente rol in Ravensburger’s La Cucaracha Loop

De populaire Hexbug is er inmiddels in vele soorten en maten. Het zijn kleine autonome robotjes die insecten moeten voorstellen. Na een eerdere samenwerking met speelgoedfabrikant Hasbro om Hexbugs aan de Transformers te koppelen, is het nu Ravensburger die de Hexbug Nano v2 de hoofdrol geeft in het bordspel La Cucaracha Loop.

Het idee van het spel is relatief simpel (gericht op jonge kinderen). Kinderen moeten kleine kevertjes naar het overkant van het speelbord brengen. De Hexbug Nano v2 speelt een kakkerlak en kan op onregelmatige momenten de overtocht van dekevertjes dwarsbomen.

Beschikbaarheid

Ravensburger La Cucaracha Loop ligt nu in de winkel voor €29,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten