Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Bier brouwen met je smartphone via de Brewy

Vandaag is het nabieren bij GadgetGear. Met de Brewie haal je namelijk jouw eigen microbrouweriij in huis die geheel aangestuurd kan worden met behulp van een smartphone

De Brewie is een volledig smartphonegestuurde minibrouwerij voor thuis. De makers richten zich met het apparaat niet alleen op de kleine brouwer die kan experimenteren met nieuwe recepten, maar ook op de thuisgebruiker door kant-en-klaar pakketten te leveren.

Zo’n kant-en-klaar pakket bestaat uit malt, hop en gist in combinatie met een RFID tag. Deze tag bevat het volledige brouwreceptuur waardoor de machine precies weet wat het met de ingrediënten moet doen om tot het gewenste bier te komen. Zoals je mag verwachten komt Brewie met een assortiment van verschillende smaken. Voor iedereen die zelf zijn ingrediënten gaat samenstellen stelt Brewie een receptendatabase beschikbaar. Je kunt in één keer tot 20 liter aan bier produceren.

Beschikbaarheid

De Brewie staat nu op IndieGoGo. Meedoen kan vanaf $1.599.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.